top of page
bovenaan bij relaxatiemassage_1_edited.png

Relaxatiemassages

“Massage: wanneer je hersenen een knuffel nodig hebben.”

Kyjarni
"Luister naar het fluisteren van je lijf zodat het niet hoeft te schreeuwen"

Voetreflexologie

Spanning, intense emoties, ziekte, pijnklachten … Met voetreflexologie stimuleer je het zelfhelende vermogen van je lichaam. Het is gebaseerd op de overtuiging dat elke reflexzone begint in de voet, en dan via de vitale organen naar het hoofd gaat. Reflexzones zijn drukpunten die zich bevinden op de uiteinden van handen en voeten die rechtstreeks in verbinding staan met het zenuwstelsel. Door gericht drukpunten op de voeten te manipuleren, brengen we onevenwicht weer in balans. Zo kunnen verschillende spieren en vitale organen worden bereikt en gestimuleerd. Uiteraard werkt een sessie voetreflexologie ook heerlijk ontspannend.

Ontspanningsmassage

Het woord zegt het zelf: tijdens deze massage kom je helemaal tot rust en glijden spanningen en stress van je af. Je lichaam wordt gemasseerd met behulp van olie die inwerkt op de spieren, de huid en de bloedsomloop. Deze massage gunt je lichaam een echte detox, want de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

rug.jpg
voet 3.jpg

Voetmassage

Mensen met een rechtstaand beroep weten het: pijnlijke voeten zijn een kwelling. Een voetmassage is de perfecte manier om je voeten weer tot rust te brengen. Een effectieve voetmassage helpt de bloeddruk onder controle te houden, kan migraine en hoofdpijn verminderen, de leverfunctie verbeteren en gezwollen voeten verminderen.

Zorgmassage

Zorgmassage is specifiek bedoeld voor kankerpatiënten en andere zorgbehoevenden. Deze zachte massage met lichte aanrakingen kan je een diepe ontspanning geven waar lichaam en geest op dat moment nood aan heeft. Het is een ideale manier om je lichaam positieve aandacht te geven in deze moeilijke periode. De zachte aanrakingen helpen je om jouw lichaam te aanvaarden en het contact en vertrouwen in je lichaam te herstellen. Je kan ervaren dat je lichaam nog steeds prettig kan aanvoelen ondanks de pijn. Een zorgmassage is GEEN genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven.

zorg 2.jpg
rug 4_edited_edited.png

Meer weten over therapeutische massages of meteen een massage boeken? Neem contact op!

Kyrani
bottom of page