top of page
Kyjarni

Massagepraktijk Kyjarni: een lichaam in balans, een geest in ontspanning

CONTACTEER ONS

Kyjarni
Kyjarni

Over Kyjarni

Wil je jouw lichaam en geest vrijmaken van stress, komaf maken met vervelende kwaaltjes of gewoon evenwichtig ontspannen? Bij massagepraktijk Kyjarni in Brecht ontdek je een boeiende waaier aan massages, uitgevoerd door een gedreven en ervaren masseur.

Tijdens je eerste afspraak beantwoord je een aantal gerichte vragen. Die helpen ons om jouw massage vakkundig uit te voeren. Deze anamnese verzekert je van een doeltreffende behandeling en wordt niet aangerekend.

Zorgmassage

Massage voor kanker patiënten en andere zorgbehoevenden. Deze zachte massage met lichte aanrakingen kan je een diepe  ontspanning geven waar lichaam en geest op dat moment nood aan heeft. Het is een ideale manier om je lichaam positieve aandacht te geven in deze moeilijke periode. De zachte aanrakingen helpen je om jouw lichaam te aanvaarden en het contact en vertrouwen in je lichaam te herstellen. Je kan ervaren dat je lichaam nog steeds prettig kan aanvoelen ondanks de pijn. Een zorgmassage is GEEN genezing, maar kan een positieve bijdrage leveren aan de kwaliteit van je leven.
 

€ 40.00 voor 45 min.
€ 50.00 voor 60 min.

Kyjarni

Het aanbod aan massages bij Kyjarni in Brecht

Er zijn massagemethodes die je helpen ontspannen, maar een massage kan ook een weldadige invloed hebben op je welzijn en gezondheid. Afhankelijk van jouw wensen, selecteer je de massage die bij je past. Je kan er zeker van zijn: elke massage wordt volgens de technieken van de leer uitgevoerd, met oog voor jouw aanwijzingen. Kyjarni biedt je een divers menu van massagemethoden aan. Je kan onder meer kiezen uit:

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Spanning, intense emoties, ziekte, pijnklachten … Met voetreflexologie stimuleer je het zelfhelende vermogen van je lichaam. Door gericht drukpunten op de voeten te manipuleren, brengen we onevenwicht weer in balans. Uiteraard werkt een sessie voetreflexologie ook heerlijk ontspannend.
 

 

€ 45.00 voor 45 min.

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Het woord zegt het zelf: tijdens deze massage kom je helemaal tot rust en glijden de spanningen van je af. Je lichaam wordt gemasseerd met behulp van olie die inwerkt op de spieren, de huid en de bloedsomloop. Deze massage gunt je lichaam een echte detox, want de afvoer van afvalstoffen wordt bevorderd.

Nek-schouder massage

Nek-schouder massage

Nek- en schouderklachten komen veel voor. Tenminste 70% van de bevolking wordt er vroeg of laat mee geconfronteerd. Het komt het meest voor rond de leeftijd van 45 jaar en vaker bij vrouwen dan bij mannen. Nek- en schouderklachten worden vaak aangeduid met de term cervicobrachialgie of het cervicobrachiaal pijnsyndroom. De oorzaak van het ontstaan van deze klachten blijft vaak onduidelijk. Klachten ZONDER betrokkenheid van de zenuw zijn te behandelen door massage- en mobiliserende technieken, zowel in buik- als ruglig.
 

€ 25.00 voor 30 min.
€ 50.00 voor 60 min.

Deep tissue-massage

Deep tissue-massage

Bij langdurig opgebouwde spanning, is een deep tissue-massage aangeraden. Deze techniek is bijzonder krachtig en stimuleert en ontspant de diepste bindweefsellaag en spieren. Uiteraard wordt de techniek afgestemd op jouw lichaam, zodat van pijn geen sprake is.

Sportmassage

Sportmassage

Vermijd blessures door te intensief sporten. Gun je spieren af en toe een moment van totale relaxatie, met een efficiënte sportmassage. Deze vorm van massage werkt niet enkel curatief - bij letsel - maar ook preventief.

Rug- en nekmassage

Rug- en nekmassage

Pijnlijke spieren in nek en rug kunnen je functioneren echt belemmeren. Met een rug- en nekmassage nemen we de overbelasting van de nek- en rugspieren weg, waardoor ze eindelijk weer kunnen ontspannen.

Voetmassage

Voetmassage

Mensen met een rechtstaand beroep weten het: pijnlijke voeten zijn écht geen pretje. Een voetmassage is de perfecte manier om je voeten weer tot rust te brengen.

Cupping-massage

Cupping-massage

Cups - glazen bokaaltjes die vacuüm worden gemaakt - worden strategisch op het lichaam geplaatst. Deze zuigtechniek trekt toxines en spierkrampen vanuit diepere lichaamsweefsels naar het oppervlak. Deze krachtige techniek is bijzonder efficiënt bij de bestrijding van pijn.

AromaTouch massage

AromaTouch massage

Is een hele zachte massage waar 8 essentiële oliën in 4 stappen op de reflexzones van de rug en voeten worden gebruikt.
 In elke stap worden 2 samengestelde oliën gebruikt met hun eigen specifieke werking. De kracht zit in de dieptewerking.
 Werkt op stress vermindering, immuun versterkend, ontstekingen in het lichaam verminderen en op de homeostase (communicatie tussen
 weefsel en organen via het zenuwstelsel). Het is een zeer ontspannende en bijzondere massage.

 

50€ voor 45min

Onze prijzen

Voetreflexologie     

Ontspanningsmassage

Nek-schoudermassage

Triggerpoint-massage

Deep tissue-massage

Sportmassage 

Rug- en nekmassage 

Voetmassage

Massage  

45min/€45.00

60min/€50.00

30min/€25.00

60min/€50.00

60min/€50.00

30min/€25.00

30min/€25.00

30min/€25.00

30 min/€112.50

5 beurten​

1 Massage  

5 beurten​

60 min/€225.00

Kyjarni

Christophe Roucourt schrijft over prothesen, implantaten en technieken. Lees nu zijn blogberichten.

WIL JE MEER WETEN OVER ONZE MASSAGETECHNIEKEN OF METEEN JOUW MASSAGE IN BRECHT BOEKEN?
NEEM CONTACT MET ONS OP!

arrow-down.gif
fotovanmezelf.jpg

CONTACT & LIGGING

Contactformulier

Kyjarni

Bergsebaan 103
2960 Sint-Job-in-'t-Goor

bottom of page